Netblocks stärker sitt varumärke med en ny webbplattform och varumärkesidentitet med Acrowd

Netblocks mäter och samlar information om din fastighet i realtid så att du kan fatta välinformerade beslut, snabbt, enkelt och vältajmat. Netblocks plattform låter dig även simulera dina beslut och dess påverkan på driftnettot i en testmiljö vilket innebär att du tryggt kan prova dina idéer och få svar direkt i datorn eller i mobiltelefonen.

Netblocks valde att samarbeta med Acrowd för att säkerställa att deras varumärke presenteras på ett professionellt och attraktivt sätt. Acrowd hjälpte Netblocks att skapa en tydlig logotyp och en enhetlig grafisk profil, vilket bidrog till att etablera igenkänning och skapa trovärdighet hos deras kunder och samarbetspartners.

Vi arbetade med
Logotyp
Varumärkesmanual
Tonalitet
Färgspråk
Bildspråk
Varumärkesidentitet
Webbdesign
Webbutveckling
Prototyp
Hemsida
Produktdesign

Att etablera en stark och enhetlig varumärkesidentitet

Netblocks, i samarbete med digitalbyrån Acrowd, genomgick en heltäckande process för att förstärka sitt varumärke och konceptualisering. Genom att skapa en unik logotyp, definiera tydlig typografi, välja en passande färgpalett och utveckla ett övertygande bildspråk, lyckades man ge liv åt Netblocks vision och värderingar. Dessutom skapades grafiska element och visuella verktyg som hjälper Netblocks att etablera en stark närvaro i sina sociala mediekanaler. Dessa element harmoniserar väl med den nyligen utvecklade webbplatsen, som skräddarsyddes för att optimera användarupplevelsen och stärka Netblocks position på olika marknader. Varje aspekt av samarbetet med Acrowd speglar strävan att erbjuda Netblocks integrerade lösningar som ger konkurrensfördelar och hjälper dem att uppnå sina affärsobjektiv.

Se fler projekt

Fick du några idéer?

Inspirerad av vårt arbete med Netblocks? Fyll i kontaktformuläret bredvid. Vi på Acrowd kan hjälpa dig att nå samma resultat. Låt oss börja diskussionen idag.