Att investera i
design är aldrig
en dålig affär.

“Design är problemlösning, vi älska unika problem, att leverera fantastiska digitala koncept och produktdesign för olika målgrupper.”

Digital produktdesign

Att investera i design är aldrig en dålig affär. Världen är driven av att kunna ta beslut och med rätt verktyg kan du va med och påverka. På Black Pixel jobbar vi med affärsdriven design, det betyder att vår design ska utformas efter affärsmål.

Innan vi påbörjar ett projekt med digital design skapar vi alltid en djup förståelse för problemet vi löser. Vi definiera vad som är viktigt att fokusera på för att förbättra produkt och användarupplevelse och maximera din investering i projektet.

Vi översätter komplexa användar- och affärsmål till enkla, tillgängliga och användarvänliga lösningar. Vi ser över hela er plattform och dess funktioner och förstår hur de påverkas av ny funktionalitet.

Successful
Since 2018

0

Genomförda projekt

0

Genomförda projekt

0

Genomförda projekt

Välkommen att prata design med oss!

Vill du prata mer design med oss? Vi kan hjälpa dig med det mesta!

Hör av dig till vår designer Liss
Liss@blackpixel.se

Designcases

Media Production

MINI

About 02

Vi är en byrå med en stor kärlek för webb, video, foto, appar och digital marknadsföring.

Webb

Östra Sveriges Luftvårdsförbund

User Experience 1

Allt fler företag ser nyttan med att jobba nära sina användare. Digitala tjänster är ofta en process där man går från punkt A till punkt B, vi gör denna process enklare och djupdyker i ditt företags unika processer. Ingen av vår kund är den andra lik och genom att förstå grundläggande delar av ditt företags verksamhet kan vi nå tydligt uppsatta mål. Vi hjälper till med lean UX, att skapa wireframes, prototyper och konverteringsoptimerar.

User Interface 2

Att ta fram slutgiltiga gränssnitt för olika plattformar och dess funktioner görs ofta tillsammans med en Art Director. För att ni ska resonera med era besökare och ha en tydlig strategi när det kommer till hur ni jobbar med ert varumärke (LÄNK). Att göra attraktiv UI handlar om att skala ner innehållet till det viktigaste och ha bilder som harmoniserar med resten av innehållet. genom att lägga tid på UI kommer den slutgiltiga produkten att kännas mer påkostad.

Designsystem 3

Företag idag utmanas ofta med hur digitala produkter utvecklas över tid. Man börjar med en version som man designar med ett tydligt mål, tiden går och det uppstår behov av ny funktionalitet. Någonstans på vägen har många av våra kunder haft problem med att hålla ihop den röda tråden och det kan kännas som att helhetsintrycket är spretigt stilmässigt. Genom att ta fram ett designsystem blir din hemsida eller app lätt att skala upp och du effektiviserar arbetet. 

Vår process

Att utforska och hitta problem 1

Vi utforskar – Vi samlar in underlag från er or organisation och involverar de människor och avdelningar som är värdefulla för att skapa en förståelse för problemet.

Vi definierar problem – Vi definierar vad som är problemet eller vilka problemområden som finns, hur och vad som kan förbättras och sammanställer våra upptäckter från den utforskande fasen i ett tydlig sammanställning.

All in Nitty-gritty 2

Vi brainstormer olika lösningar​ – När man har problemområden tydligt framför sig kan man börja med den verkligt kreativa processen. En viktig del av att skapa design som når en hög verkshöjd är att ha ett stort urval av idéer som man kan jämföra med varandra för att se till att de fördelarna av en lösning blir så fördelaktig som möjligt för just er verksamhet.

Vi väljer en lösning och fattar beslut​ – På hela resan är du som kund med och i detta stadie är det viktigt att du känner dig väl informerad och trygg i att det vi väljer att gå vidare med är rätt. Detta gör vi genom att va transparenta med våra upptäckter, för och nackdelar med olika lösningar.

Den stora dagen 3

Produkten är i produktion​ – Nu jobbar vi hört för att skapa vår vision. Vi tar fram tydliga riktlinjer som gör att du som kund innan vi börjar har en tydlig bild av slutresultatet.

Utvärdera och testa​ – När man är klar är det viktigt att följa upp och se till så att produkten fyller syftet den är designad för att göra. Ökar hemsidan trafik, genereras fler kunder, når ni ut med er budskap? Alla branscher är unika och ibland är det nödvändigt att gå tillbaka till ett tidigare steg för att optimera delar av lösningen.

Är du redo att starta?

Let's keep the conversation going? 😉

“Kul att du hittade hit, är du nyfiken på hur det är att jobba med oss eller vill ha ha råd om hur du ska gå vidare? Om du vill att vi kontaktar dig så kan du bara fylla i vårt formulär