Acrowd blir Teknikföretagens Branschgruppers nya digitala partner

Acrowd och Teknikföretagens Branschgrupper inleder ett strategiskt samarbete för att stärka den digitala närvaron för Branschgruppernas kunder. Genom detta partnerskap kommer Acrowd att designa, utveckla och förvalta digitala plattformar för de cirka 30 självständiga bransch- och intresseorganisationer som är kunder till Tekninkföretagens Branschgrupper, alla med unika behov och verksamheter.

“Vi ser fram emot att inleda detta samarbete med Teknikföretagens Branschgrupper”, säger Hanna Eriksson, Head of Production på Acrowd. “Detta partnerskap representerar ett långsiktigt steg mot en mer integrerad och datadriven digital strategi för alla deras kunder och medlemsorganisationer.”

Teknikföretagens Branschgrupper, som representerar ett nätverk av över 800 medlemsföretag och 1 700 kontaktpersoner inom svensk industri, söker att ta ett mer datadrivet och enhetligt grepp om sina kunders digitala närvaro. Med Acrowd som partner kommer de att dra nytta av expertis inom webbutveckling, design och dataanalys, allt i syfte att erbjuda en förbättrad användarupplevelse och förstärkt digital kommunikation.

“Våra anslutna intresse- och branschorganisationer befinner sig just nu i en föränderlig tid där utvecklingen går snabbt och organisationernas syften och mål förändrats de senaste åren. Vi ser ett tydligt behov av ökad extern kommunikation bland annat för att locka ny kompetens. Här tror vi att digital närvaro är en framgångsfaktor. Därför är vi mycket glada över att inleda ett nytt samarbete med en framåtlutad och mångfasetterad byrå som Acrowd”, säger Ellenor Österberg, projektledare och marknadskommunikatör på Teknikföretagens Branschgrupper.

Mer information om samarbetets omfattning och dess framtida inriktning kommer att delas framöver.

Dela

Nyfiken på hur ni kan ta era digitala
plattformar till nya höjder?

Skicka in din mailadress så tar vi kontakt med dig

Let's talk!

1.  Berätta kort om dig och dina mål.

2. Vi bestämmer en tid där vi kan ses och ta reda på om vi är en match (made in heaven)! Online, fysiskt eller på telefon – You decide!

3. We make it happen✌️

Boka ett möte

1.  Skicka in dina kontaktuppgifter

2. Vi tar kontakt och bokar in en tid som passar dig

3. Vi påbörjar analysarbetet