Modern Webbutveckling för en digital framtid

Med användarvänliga gränssnitt och smarta integrationer så skapar vi affärskritiska lösningar och assisterar med allt ifrån hemsidor till systemutveckling och appar.

Webbutveckling

Vår styrka ligger i att bistå våra kunder med en helhetslösning och besitter därför en bred kompetens och förståelse för webbutveckling inom ett flertal olika fält.

Vi arbetar både med front-end och back-end utveckling vilket gör oss rustade att hjälpa till under hela projektet oavsett om det gäller ett internt system eller en ny, skräddarsydd hemsida.

Successful
Since 2018

0

Kvadratmeter
Kreativ yta

0

Fantastiska
medarbetare

0

Genomförda
projekt

Porträtt man svartvit

Vill du prata om kod eller utveckling med oss?

Hör av dig till oss på
hello@acrowd.se

Case – Utveckling

REF

Lotta Agaton

Jurek

WordPress 1

WordPress är ett av de ledande CMS:en som finns och trots vissa kritiska röster är det fortfarande en av de mest användarvänliga och flexibla plattformarna som finns. Vi erbjuder såklart headless CMS där vi separerar Front-end och Back-end och kan utveckla hemsidan i Next eller React med WordPress som tillhörande CMS. 

Appar 2

Appar kan lösa de flesta problem och kräver egentligen bara en riktigt bra idé att stå bakom. Så har du en spännande idé som du vill utveckla är vi gärna med på resan och skapar något fantastiskt tillsammans. För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt är det viktigt att vi skapar ett bra UX och UI som vi utgår ifrån när vi utvecklar appen.

Systemutveckling 3

Alla våra kunder är unika och det är även våra lösningar. Vi skapar integrationer som är skräddarsydda mellan olika system och hjälper dig med systemutveckling. Vill du t.ex. få unika säljtavlor eller annorlunda digitala produkter är du varmt välkommen till oss, vi har all kunskap på vårt mysiga kontor på Södermalm i Stockholm. 

Vår process

Att definera uppgiften 1

Normalt startar vi alltid ett projekt med att kolla på designen, vi går igenom funktionalitet och ser över vilka faktorer som kommer påverka resultatet vi är ute efter för att få en bra helhetsbild.

När vi har skapat en bra övergripande bild så går vi in på djupet och fokuserar på hur varje del kommer att se ut och hur saker ska interagera med varandra.

Efter detta steg är vi säkra på att det vi utvecklar överensstämmer med dina behov och vad du har beställt.

Din produkt skapas2

Du som kund ska känna dig 100% trygg i hur slutresultatet kommer att se ut och fungera innan vi ens börjar. När vi är igång med koden så arbetar vi strukturerat med utveckling och har ett tydligt arbetsflöde för att vara så effektiva som möjligt. Vi har en nära dialog med UX- och UI-designers så att det vi skapar ska bli användarvänligt och inneha en så hög kvalitet som möjligt.

Leverans 3

Vi går från en mikronivå där vi tar fram olika element och funktioner till att vi ser över helheten. Ett otroligt viktigt steg är att testa och se till att det vi utvecklat fungerar som det ska. Idag har en majoritet av företag en stor andel mobilanvändare så därför är det viktigt att man i dessa fall kontrollerar att produkten ser bra ut både för android, iphone och i olika webbläsare.

Vid ett större projekt där vi tagit fram ett designsystem med olika komponenter som t.ex. knappar och text-sektioner så levererar vi ett strukturerat bibliotek med dokumentation och källkod. Biblioteket bidrar med att du kan fortsätta utveckla din digitala produkt på ett mer kostnadseffektivt sätt eftersom du har färdiga block som kan återanvändas, det gör även att andra utvecklare på ett enkelt sätt kan sätta sig in i koden.

Är du redo att starta?

💡
Fick du några idéer?

Kul att träffas, är du nyfiken på hur det är att jobba med oss eller vill ha råd om hur du ska gå vidare? Fyll i vårt formulär för att komma i kontakt med oss.

Let's talk!

1.  Berätta kort om dig och dina mål.

2. Vi bestämmer en tid där vi kan ses och ta reda på om vi är en match (made in heaven)! Online, fysiskt eller på telefon – You decide!

3. We make it happen✌️

Boka ett möte

1.  Skicka in dina kontaktuppgifter

2. Vi tar kontakt och bokar in en tid som passar dig

3. Vi påbörjar analysarbetet