GMS Städ: Ett digitalt avtryck från start med Acrowd

Som en nystartad aktör inom städbranschen med ambitioner om att leverera förstklassig service, ville GMS Städ sätta en stark digital fot framåt från början. Acrowd steg in för att hjälpa. Vi designade en logotyp som förmedlar både modernitet och företagets engagemang för kvalitet. Genom att kombinera nydanande webbdesign med toppmodern webbutveckling, skapade vi en hemsida som effektivt kommunicerar GMS Städs värdeerbjudande, lämnandes ett bestående intryck på alla besökare.

Vi arbetade med
Logotyp
Webbdesign
Webbutveckling
Hemsida

En nystart i städbranschen med stark digital närvaro

Med målet att direkt etablera sig som en pålitlig aktör inom städsektorn valde GMS Städ att samarbeta med Acrowd. Genom att skapa en logotyp och webbplats som speglar företagets ambitioner och engagemang för utmärkt service, har vi hjälpt dem att skapa en digital närvaro som verkligen står ut. Resultatet är en online-plattform som är både användarvänlig och professionell, redo att tjäna kunder från dag ett.

Se fler projekt

Fick du några idéer?

Inspirerad av vårt arbete med Netblocks? Fyll i kontaktformuläret bredvid. Vi på Acrowd kan hjälpa dig att nå samma resultat. Låt oss börja diskussionen idag.