The Body Shop

Vi är glada att vi tog fram den Nordiska kampanjen tillsammans med The Body Shop som man har kunnat se i sociala medier, online och butiker under hösten 2021.

Sedan starten 1976 har The Body Shop gjort politiska och etiska ställningstaganden som hyllats av många runt om i världen. Grundaren av The Body Shop Anita Roddick hade en stark tro på ett jämställt samhälle och hela organisationen är genomsyrad av ett lika tänk där det är en självklarhet att män och kvinnor ska ha samma rättigheter.

The Body Shop driver idag en kampanj för att stötta kvinnor med ett Body Positive budskap för att sprida styrka till de kvinnor som fortfarande har en brist av kärlek till sig själva. Genom att älska sig själva och deras kroppar ska de hitta styrkan inom dem själva till att leva ett liv de är stolta och lyckliga över.

Vi filmade sju stycken “Leading Lights” porträtt som om på ett eller flera sätt ska inspirera till att ifrågasätta eller förändra normer som är relaterade till “self love”. Uppdraget innefattade även att föra en dialog och intervjua “The Leading Lights”.

“It took me a while to define my own beauty, to own it and learn to love it.”

– Mary C Namagabe

Lawyer and Activist

Visit The Bodyshop leading
light campaign here.

Se fler projekt

Fick du några idéer?

Inspirerad av vårt arbete med The Body Shop? Fyll i kontaktformuläret bredvid. Vi på Acrowd kan hjälpa dig att nå samma resultat. Låt oss börja diskussionen idag.

Let's talk!

1.  Berätta kort om dig och dina mål.

2. Vi bestämmer en tid där vi kan ses och ta reda på om vi är en match (made in heaven)! Online, fysiskt eller på telefon – You decide!

3. We make it happen✌️