Mini Cooper

I samarbete med olika kända profiler och influencers lanserade Mini Cooper en kampanj med temat “Big Love”.

Big Love är att se skönheten i individualitet, briljansen i nya perspektiv och kreativa sätt att tänka. Big Love är en kraftfull inspiration att göra bättre, att skapa en ljusare framtid för oss alla och planeten. Big Love för samman människor och skapar en kraftfull känsla av tillhörighet; Det är en känsla av att vara en del av något större än oss själva. Och för att resan till en mer hållbar och inkluderande framtid är för viktigt för att göra det ensam, vi gör den tillsammans.

Big Love x Roy Fares.
Roy Fares är en känd tv-personlighet, välrenommerad konditor, författare och en av grundarna av Mr. Cake. Roy Fares fick använda en Mini Cooper i sin vardag. Vi fick i uppdrag att dokumentera och marknadsföra kampanjen för sociala medier.

Finns det en snyggare stadsbil? Vi filmade bilen från intressanta vinklar, blandade det med Roy Fares charm och härliga drönarbilder på den underbara svenska naturen. Resultatet är film och foton av hög kvalitet med riktig lifestyle känsla.

Se fler projekt

Fick du några idéer?

Inspirerad av vårt arbete med Mini Cooper? Fyll i kontaktformuläret bredvid. Vi på Acrowd kan hjälpa dig att nå samma resultat. Låt oss börja diskussionen idag.

Let's talk!

1.  Berätta kort om dig och dina mål.

2. Vi bestämmer en tid där vi kan ses och ta reda på om vi är en match (made in heaven)! Online, fysiskt eller på telefon – You decide!

3. We make it happen✌️