Acrowd skapar en ny digital upplevelse för Syncro. Med en uppdaterad varumärkesidentitet, hemsida och nya kreativa lösningar för att skapa engagemang

I en tid när Syncro strävar efter att växa, både genom att utveckla synergier inom sin grupp och genom att expandera territoriellt, var behovet av en stark och unik identitet tydlig. Med många års erfarenhet och en innovativ teknisk drivkraft, valde Syncro att samarbeta med Acrowd för att stärka sin position på den globala marknaden.

Creative
Grafiskt koncept
Logotyp
Typsnitt
Färgspråk
Bilder
SoMe
Webbdesign
Webbutveckling
Hemsida
Visuellt språk
Media produktoon

Skapandet av ett starkt och enhetligt varumärke

Acrowd, som digitalbyrå, tog ett heltäckande grepp om Syncro’s varumärkesidentitet och konceptualisering. Genom att skapa en unik logotyp, väldefinierad typografi, färgpalett och bildspråk, lyckades vi ge liv åt Syncros vision och värderingar. Dessutom skapade vi grafiska element och visuella verktyg som hjälper Syncro att skapa en stark närvaro i sina sociala mediekanaler. Dessa element harmoniserar med den nyligen utvecklade webbplatsen som är skräddarsydd för att optimera användarupplevelsen och stärka Syncros position i sina olika marknader. Varje aspekt av detta projekt reflekterar vår strävan att erbjuda våra kunder integrerade lösningar som ger en konkurrensfördel och bidrar till att uppnå sina affärsobjektiv.

Se fler projekt

Fick du några idéer?

Inspirerad av vårt arbete med Syncro? Fyll i kontaktformuläret bredvid. Vi på Acrowd kan hjälpa dig att nå samma resultat. Låt oss börja diskussionen idag.